Meet the band


Een ode aan onze helden

De originele Five Finger Death Punch is een Amerikaanse metalband uit Las Vegas, Nevada.

De band is in 2005 opgericht en de bandnaam komt van een ‘aanval’ in een scene uit de film Kill Bill. De band bestond in eerste instantie uit zanger Ivan Moody, de gitaristen Zoltan Bathory en Caleb Bingham, bassist Matt Snell en drummer Jeremy Spencer. Bingham verliet de groep in 2006 en werd opgevolgd door Darrell Roberts die in 2009 op zijn beurt plaats maakte voor Jason Hook. Matt Snell verliet de band in 2010 en werd op gevolg door Chris Kael.

Lees alles over Five Finger Death Punch op de official FFDP website!


Wat mag je verwachten?

Natuurlijk mag je een vette Five Finger Death Punch tribute show verwachten!

In overleg is de speelduur van 60 tot 90 minuten en zowel muzikaal, vocaal als visueel wordt je getrakteerd op een echte 5FDP live beleving! Daarnaast mag je verwachten dat de bandleden van Knucklehead Death Punch zich te allen tijde professioneel gedragen zowel op, voor als achter het podium. Alle afspraken worden vooraf altijd keurig vastgelegd via onze boekingsagent Wonna.nl, zij zijn ‘part of the band’ en zorgen ervoor dat afspraak ook werkelijk altijd afspraak is!

Kortom wanneer je Knuckelhead Death Punch boekt weet je zeker dat alles goed en duidelijk geregeld wordt, zonder zorgen!


Knucklehead Death Punch

De tributeband “Knucklehead Death Punch” is opgericht in het najaar van 2017.

Daarmee blijft deze top live band de eerste echte Nederlandse tribute to Five Finger Death Punch en daar zijn we trots op! De doelstelling van de band is niet om de muziek van 5FDP alleen maar vlekkeloos na te spelen maar om de fans compleet omver te blazen met een weergaloze show. Na een aantal uitgebreide audities is de huidige bandbezetting ontstaan. Een band met alleen maar top-muzikanten en een charismatische zanger die zowel muzikaal, vocaal als visueel helemaal in het Five Finger Death Punch plaatje past.


De live tribute-show

Tijdens een live show van Knucklehead Death Punch komen alle grote 5FDP hits voorbij.

Maar ook een aantal minder bekende songs die door het publiek altijd erg gewaardeerd worden. Naast de zorgvuldige muzikale uitvoering en het voelbaar enhousiasme dat van het podium spat, wordt er veel aandacht besteed aan het visuele plaatje. Zelfs details zoals de zwaar gedecoreerde microfoon standaard worden niet vergeten. Afhankelijk van de mogelijkheden en wat is toegestaan op elke locatie kan de show aangevuld met de juiste special effects om het optreden onvergetelijk te maken.

 

“Een must see en must hear tribute beleving!”


Sven Renet

Sven Renet is de charismatische frontman en lead vocalist van de band.


Bart Alders

Gitarist Bart Alders neemt de vette guitar riffs en solo’s voor zijn rekening


Rik Lebon

Drummer Rik lebon zorgt voor de strakke pompende beats.


Rob Besselink

Rob Besselink, legt op basgitaar samen met de drummer de basis voor elk nummer


Léon Vinders

Met Léon Vinders op gitaar is de lekkere band-sound compleet.


Ben je klaar voor deze super tribute to 5FDP?
Put The Red Hand On Your Face!

Vragen? Stuur ons een bericht!